23948sdkhjf

Årets köpmän inom Reitan Servicehandel

De äkta paren Meghedi och Xiaochun Chou samt Carita och Mats Ekdahl har utsetts till Årets köpmän på 7-Eleven respektive Pressbyrån.
Reitan Servicehandel Sverige AB, ägare till 7-Eleven och Pressbyrån, har vid företagets riksmöte utsett Årets köpman inom respektive butikskedja. De årligt återkommande utmärkelserna ges till den eller de köpmän som under det gångna året lyckats överträffa kundernas, sina egna och Reitan Servicehandels förväntningar.

7-Eleven på Sturegatan 9 i Stockholm drivs av Meghedi och Xiaochun Chou och får utmärkelsen med motiveringen:
»Dessa köpmän sprider sann glädje kring sig. Kunden för en fantastisk service i en butik full av produkter med högsta kvalitet. Kollegor blir inspirerade och nya köpmän utbildas i hur de på bästa sätt vårdar varumärket.«

Carita och Mats Ekdahl har drivit Pressbyrån vid Huddinge Sjukhus sedan december 2004 och belönas nu för sitt hårda arbete.
»Carita och Mats är riktigt duktiga på att inspirera och få med sig sin personal som tillhör kedjans bästa säljare. Ett bevis för det här är att man mellan 2005 och 2006 ökade den jämförbara omsättningen med fantastiska 18 procent«, säger Johannes Sangnes, VD på Reitan Servicehandel Sverige.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.144