23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på RS & FastFood

Niklas säljer Niklas

För många järn i elden gör att restaurangentreprenörer och tv-kocken Niklas Ekdstedt vill dra ned på tempot. Därför säljer han sin restaurang Niklas i Helsingborg.

»Jag känner att jag måste prioritera. Vi ska dra i gång restaurang Kattegat i Torekov, jag har en restaurang i Viken, ett tv-program och så håller jag på och skriver på en kokbok«, säger Niklas Ekstedt, som öppnade restaurang Niklas i Helsingborg år 2000.





Förhandlingar pågår nu med flera intressenter. Det har varit fantastiskt att driva sin egen krog i Helsingborg, men samtidigt tufft.



»Det är jättesvårt att driva krog i Helsingborg. Förmodligen den svåraste stan eftersom det finns flera finkrogar, till exempel Sofiero och Gastro, och antalet gäster är begränsat. Men lyckas man i Helsingborg kan man lyckas överallt.«





Källa: Helsingborgs Dagblad



BREAKING
{{ article.headline }}
0.052