23948sdkhjf

Ny sommelier på Grand

Lasse Solum har tillträtt som ny sommelier på Grand Hôtel och tar över från Jonas Röjerman.
Tidigare arbetade Lasse Solum på Oslokrogen Bölgen & Moi och dessförinnan byggde han upp de omtalade vinbarerna på Berns och Gondolen samt drev Baràvin på Norrlandsgatan.
»Grand Hôtel har en imponerande vinkällare och ett av Sveriges absolut bästa dryckessortiment. För att behålla den positionen krävs en ständig utveckling. Målet är att varje gäst, oavsett kunskapsnivå, ska få en intressant och välsmakande dryckesupplevelse när de kommer hit«, säger Lasse.

Källarmästare Maria Maruska är mycket nöjd med rekryteringen.
»Lasse har en gedigen kunnighet inom vin och gastronomi och vi är mycket glada över att ha honom här. Vi är i ett spännande utvecklingsskede inom vår »food & beverage« verksamhet med förändringen av Cadierbaren, vår kommande fine dining restaurang med Mathias Dahlgren, festvåningsverksamheten och Grands Veranda. Lasse kommer i allra högsta grad vara involverad i detta«, berättar hon.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063