23948sdkhjf

Barista bygger flaggskepp

Kaffekedjan Barista har tecknat avtal med Nordiska Kompaniet, NK, i Stockholm om att öppna sin fjärde enhet i anslutning till en av varuhusets entréer. Espressobar, en piazza och take-away möter kunderna.
»Barista med sin strama profil och sitt premiumutbud av kaffe passar väl in på Nordiska Kompaniet i Stockholm«, säger Mattias Nygårds, varuhuschef på NK.

Kaffe i alla former, färskpressad juice, mackor, bakverk och chokladbitar är delar av utbudet på Barista, som kommer att ligga vid NK-entrén mot Regeringsgatan. Egna blends av både espresso- och bryggkaffe, helt och malet, kommer att säljas i färdiga paket. Espressobaren rymmer 16-18 platser och uteservering, piazzan, ett 30-tal platser. För kunder som hellre vill köpa med sig mat och dryck planeras en yta för take-away.
»Det blir en pulserande kaffeoas där citylivet pulserar som mest och vi betraktar det som lite av kedjans flaggskepp«, säger Staffan Lind, brand manager på United Food som äger varumärket Barista.

I november är det invigningsdags. Barista på NK är kedjans tredje enhet i Stockholm. Ytterligare en enhet finns i Åre, där kaféet delar lokal med en Telia-butik, och fler enheter är på gång.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079