23948sdkhjf

Time uppe i 34 butiker

I juni öppnade Time i Alvesta. Ett butikskoncept från Menigo Servicehandel som expanderat stadigt den senaste tiden. Tidningar och snabbmat dominerar utbudet.
»Det var så mycket folk här på öppningsdagen så vi tänkte att bättre än så här kan det ju inte bli, men sedan dess har det fortsatt att gå spikrakt uppåt«, säger Bengt Helgesson, som tillsammans med Annethe Olsson driver butiken på franchisebasis.

Sallader och baguetter har snabbt blivit lunchens storsäljare och många besöker också butiken på helgerna för att handla muffins eller en nybakt limpa bröd till frukost. Lokalen rymmer också ett minicafé med åtta sittplatser. Bengt tilltalas framförallt av konceptets valfrihet.
»Vi kan till exempel sätta våra egna priser och, genom en öppen dialog med våra kunder, själva bestämma över butikens sortiment. Lägre priser är en viktig del i Time – något som annars kanske inte brukar vara synonymt med just närbutiker«.

Det återstår att se huruvida den nya Time-butiken lockar nya kunder eller om den plockar dem från Pressbyrån strax intill.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079