Delstaten Baden-Württemberg är känd för sin gastronomiska höjd. För att höja nivån ytterligare kommer kända kockar från hela världen gästspela i tre dagar på varsin restaurang. Gästkockarna ska utifrån lokala ekologiska råvaror sätta sin personliga prägel på maten de lagar.
Samtliga gästkockar och värdrestauranger:
Benet Vicens (Spanien) – Alte Sonne
Rasmus Kofoed (Danmark, silvermedaljör i Bocuse d’Or 2007) – Brenner’s Park-Hotel & Spa
Herbert Hintner (Italien) – Burg Staufeneck
Nils Molinder (Sverige) – Erbprinz
Peter Goffe-Wood (Sydafrika) – Europäischer Hof
Günther Seeger (USA) – Hotel Victoria
Jean-Marie Meulien (Frankrike) – Le Jardin de France
Jörg Trafoier (Italien) – Olivo
Dieter Koschina (Portugal) – Schloss Eberstein
Stephen Crane (Storbritannien) – Top air
Reto Lampart (Schweiz) – Villa Hammerschmiede
Gourmetfestivalen Lust auf Genuss är ett samarbete mellan bland andra århundradets kock Eckart Witzigmann, Restauranghögskolan i Grythyttan och Deutsche Akademie für Kulinaristik.
Läs mer på
festivalens hemsida.