23948sdkhjf

Vinimportör öppnar vinbar

Det gäller att sticka ut i dryckesbranschen. Vissa satsar ekologiskt, andra exklusivt. PrimeWine, leverantör av kvalitetsvin, väljer att öppna en egen vinbar.
»Detta ska bli den roligaste vinbaren i hela Europa, säger Peter Stern på Prime Wine till vin- och dryckessajten wownews.se. Tanken är att vi ska ha omkring 100 viner på glas.«

Vinbaren öppnar i mitten av januari på Östermalmstorg 5 i Stockholm. Bakom satsningen tillsammans med Peter Stern står PrimeWines grundare och ägare Filip Grufman och Henrik Björck samt Fredrik Bengtsson på Modowines. Satsningen beskrivs i ett pressmeddelande som ett showroom för vinvärldens läckerheter.

»Vi har inte ambitionen att öppna restaurang. Vår idé är att detta ska ses som en plats där man samlas för att få uppleva något särskilt i glaset innan man går vidare till andra spännande mat- och dryckesupplevelser hos våra branschkolleger«, förklarar Peter Stern.

Föreståndare blir Andreas Carlsson som jobbar som säljare på PrimeWine och som har ett förflutet på Gondolen, både som kock och sommelier.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078