23948sdkhjf

Angusbiff en Burgersuccé

På drygt fyra veckor har fler än 200 000 av hamburgaren The Angus sålts på Burger King. Premiumprodukter är efterfrågat, konstaterar snabbmatskedjan.
Angus-burgaren introducerades på Burger King den 24 oktober. Den består av 100 procent certifierat kött från biffrasen Angus, känt för sin mörhet och kraftiga köttsmak, rökig steakhouse-sås och grönsaker. Aberdeen Angus Society företräder certfieringen i Sverige som garanterar köttets härkomst och spårbarhet från uppfödning till färdig hamburgare.
»The Angus är en fantastisk hamburgare. Utgångspunkten har varit att ta de bästa råvarorna tillgängliga och utifrån detta göra en klassisk burgare. Detta i kombination med vår grillning har gjort att The Angus satt en ny standard på premium-burgare i Sverige«, säger Stefan Eriksson, Nordenchef på Burger King.

Nästa steg på menyn är en vidareutvecklad Angus-burgare, The Angus Bacon & Cheese, med irländsk, lagrad cheddarost och äppelträröt bacon.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078