23948sdkhjf

Londonkrogar för snobbiga

Personalen som jobbar på många av Londons toppkrogar har en taskig attityd mot gästerna. Det visar en undersökning gjord av krogguiden The Square Meal 2008.
I undersökningen klagas det dubbelt på mycket på krogarnas service som på mat och dryck. På tredje plats kommer priserna. Totalt 8 500 av guidens läsare har fått tycka till om Londons restauranger. Flera av dem äter ute minst åtta gånger i veckan. I studien framgår att kroggästerna är missnöjda med den snobbiga attityd som råder på många krogar där brysk personal tvingar gästerna att kasta i sig maten för att ge plats åt nästa sittning.

Toppkrogen Cipriani beskrivs till exempel som ”ett pompöst, självupptaget ställe som tycks vara fullt av förskräckliga, överfriserade typer som är mer intresserade av att glo på varandra än på maten”. Inte heller Nobu, Yauatcha eller ens Gordon Ramsays Boxwood Café klarar sig undan kritiken.
»Framförallt är det ett problem på Londons mest trendiga och kändistäta krogar, där attityden hos servisen ofta är den att vanliga gäster borde vara tacksamma för att de får äta på restaurangen överhuvudtaget«, säger Ben McCormack, redaktör för The Square Meal 2008, till Evening Standard.

Själv anser Ben McCormack att servicen på Londons restauranger ofta är amatörmässig i jämförelse med krogarna i Paris eller New York.

Källa: www.dlf.se.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078