23948sdkhjf

Gå en kurs i vår

Januari och tid för nya tag. Varför inte satsa på att vidareutveckla dig eller din personal? Här är ett urval av vårens olika kurser inom mat, dryck och måltid.

På GastroNovum i Hässleholm är vårens kursprogram späckat med matinspiration och flera nyheter. Här kan du till exempel förnya salladsbordet, lära sig om fetters roll i medveten matlagning eller slipa din serviceförmåga. Favoriter i repris är hygienutbildningen för personal inom restaurang och storkök och matlagning i naturen.»Vi förnyar oss ständigt och erbjuder många spännande kurser i vår – de ger kunskap som man sedan direkt får användning för i den egna verksamheten. Kvalitet och inspiration är våra ledord, med samtidig förhoppning om att ge deltagarna en upplevelse utöver det vanliga«, berättar Ida Thrane, verksamhetschef på GastroNovum. Restaurangakademien i Stockholm är en annan populär aktör som arbetar tillsammans med gräddan av Sveriges branschelit. Sommelierutbildningen i tre steg är ett exempel, och nytt för i år är möjligheten till en diplomautbildning. På kursen ”Öppna egen krog” får deltagarna tillfälle att lyssna och lära av krögarna Fredrik Eriksson, Melker Andersson och Christer Lingström. Andra kurser i urval handlar om livsmedelshygien, inspiration för kökspersonal inom offentlig sektor, hälsosamma luncher och service.För komplett utbud och anmälan:GastroNovum, www.gastronovum.seRestaurangakademien, www.restaurangakademien.seLänkar till fler kurs- och utbildningsarrangörer:Gustibus/Sommelierskolan i Malmö, www.gustibus.seGöteborgs Bartenderskola, www.gbb-bartenderskola.seVinkällan dryckesutbildningar, www.vinkallan.seBeige, www.beige.nuDining Development, www.diningdevelopment.comSIK, Institutet för livsmedel och bioteknik – www.sik.se

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078