23948sdkhjf

McDonald's serverar snackis

Den har blivit en global snackis och slagit försäljningsrekord i flera länder. Nu finns snackwrapen på McDonald’s i Sverige. Bönsallad är en annan vårnyhet på menyn.
Snackwrapen med kyckling, sallad, riven ost och ranchdressing ska fylla hålen mellan målen var tanken när den lanserades i USA förra året. Det vill säga att få folk att komma in för ett mellanmål på tider med låg omsättning. Från och med den 15 april finns produkten på samtliga McDonald’s-restauranger i Sverige.

I samma veva väljer hamburgerkedjan att presentera en bönsallad i samarbete med GoGreens hälsokock Anders ”Ankan” Lindén. Salladen består av kikärter och italienska borlottibönor smaksatt med chili, ingefära, lime och äppelcidervinäger.
»Många av våra gäster har efterfrågat fler mättande och fiberrika tillbehör. Därför känns det roligt att kunna erbjuda vår egenkomponerade bönsallad från GoGreen«, säger Susanne Rydjer, ansvarig för menyutvecklingen på svenska McDonald’s.

Målet är att sälja två miljoner bönportioner årligen. GoGreens vd Staffan Lindewald hoppas också att samarbetet ska öka intresset för företags produkter i livsmedelshandeln.

En annan nyhet för våren är barnklassikern Happy Meal med fisk.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063