23948sdkhjf

Hos Sodexho bestämmer matgästen

Vissa vill ha take away, andra ett café. I Sodexhos nya måltidskoncept ”Köket” och ”be” är det matgästerna som bestämmer både meny, inredning, service och logistik.
Vilket av Sodexhos nya måltidskoncept som passar in på ett företags anställda avgörs med hjälp av analysverktyget ”Personix”. Verktyget kartlägger och analyserar de olika behov och förväntningar som de anställda har på sina måltider under arbetstid.
»Det ligger helt rätt i tiden att bättre behovsanpassa personalrestaurangen och måltidsservicen. Nu erbjuder vi två totalkoncept som omfattar alla delar av måltidsservicen med en rad välplanerade insatser«, säger Ebba Liliedahl, produktutvecklare på Sodexho, i ett pressmeddelande.

Volvokoncernen, Volvo Personvagnar och GE Healthcare är först ut med de nya koncepten i Sverige. GE Healthcare har valt att införa konceptet ”be” för sina 1 000 matgäster, som också finns på åtta restauranger inom Volvo. ”Köket” gäller för tio Volvo-restauranger.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094