23948sdkhjf

Kockar spånar idéer åt Duni

Duni har tillsatt en Advisory Board där fyra kockar ingår. Tillsammans ska de ge företaget inspiration och idéer för koncept och produkter till framtidens restaurang.

Produkter för bordsdukning och förpackningar för take-away är vad Dunis verksamhet består av. Det är en bransch som utvecklas och förändras i snabb takt med nya material och trender. För att hänga med i det senaste har bolaget därför bildat Duni HORECA Advisory Board.De svenska kockar som ska bidra med sin kunskap är Magnus Lindström på Swedish Taste, Pontus Frithiof på Pontus Group, Lena Björck på cateringföretaget In or out i London och Peter J Skogström som driver Mat & Vin i Stolpaberga.»Jag ser många idéer inom Dunis områden där jag kan bidra med infallsvinklar som kan gynna både min bransch och kunden«, säger Peter J Skogström, Årets kock 2006.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063