23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på RS & FastFood

Glöm inte nominera till Restauranggalan

Nu börjar det bli bråda tider om man vill nominera eller person eller krog till Restauranggalan 2008. Gör det helst före den 30 augusti.

Restauranggalan får sin premiär den 3 november på Grand Hôtel i Stockholm med skådespelaren och tv-kocken Per Morberg som värd.

Bakom galan står tidningen RS – Restauranger & Storkök, som utlovar en magisk kväll med prisregn över krogar och personer som lyft branschen under året.

Samtidigt inkorporerar RS de tidigare priserna Santé – Årets Hälsorestaurang, Journalisternas Kock, Årets Sommelier och Årets Krog i detta nya sammanhang.

Nomineringarna till de olika priskategorierna har ramlat in under sommaren, men en extra påminnelse kan vara på sin plats.

»Vi har samlat en namnkunnig jury som har bra koll på restaurangbranschen i hela Sverige. Men det finns alltid en risk att man missar nyöppnade pärlor eller personer som gjort sensationella saker i det tysta. Så jag vill uppmana alla, både i och utanför branschen, att tipsa oss om årets bästa restaurangupplevelser och personer bakom dem«, säger Lena Ilkjaer, chefredaktör för RS – Restauranger & Storkök.

Förutom priserna är kvällen på Vinterträdgården tänkt som en arena där alla delar av branschen kan mötas, utbyta erfarenheter och tillsammans fira den senaste tidens strålande utveckling. Antalet platser till galan är begränsat till 500.

Priskategorier på Restauranggalan 2008:

Årets Barkoncept, i samarbete med Sveriges Bartenders Gille

Årets Hälsorestaurang

Årets Krog, i samarbete med Sveriges Bästa Bord

Årets Krogmiljö

Årets Krögare, i samarbete med Svenska Kockars Förening

Årets Matsalsteam

Årets Medvetna Krog

Årets Rookie, i samarbete med Chaîne des Rôtisseurs

Årets Smaksättare

Årets Sommelier, i samarbete med Svenska Sommelierföreningen

Journalisternas Kock

RS Hederspris

Nominera på

www.restauranggalan.se

. Där kan du också boka biljetter till galan.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.062|