23948sdkhjf

Här avgörs bartenderkval

Den 26 april avgörs vem som blir Årets Bartender 2009. Men för att komma till final gäller det att klara sig förbi kvaltävlingarna som hålls på fyra orter den 22 mars.
Nattklubben Babel i Malmö, Scandic Rubinen i Göteborg, restaurang Plaza Hotel Scandic i Östersund och Hard Rock Café i Stockholm. Det är på dessa platser som det den 22 mars kommer att avgöras vilka bartendrar som går vidare till finalen i Årets Bartender 2009.

Tema för årets tävling är ”Med kunskap i fokus”.
»Genom förra årets tema ”Bartender – ett riktigt yrke” ville vi befästa att vårt yrke har en viktig roll tillsammans med kollegor inom hotell och restaurang där vi skapar upplevelser och svarar på förväntningar från gemensamma gäster. I år tar vi det ett steg vidare och framhåller vikten av kunskap. Med eller utan alkohol ligger vikten i att ha kunskap inom sitt yrkesområde och leverera detta till dagens gäster«, säger Martin Bergqvist, ordförande i Sveriges Bartenders Gille (SBG), arrangör till tävlingen.

I bartenderfinalen den 26 april på Grand Hôtel i Stockholm ska såväl Årets Bartender som Årets Flairtender koras i junior-, respektive seniorklass.

LÄS MER www.aretsbartender.se .
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078