23948sdkhjf

Här sätter gästen lunchpriset

Lågkonjunkturen och finanskrisen får krögare att rea ut sin mat, erbjuda kuponger och nu senast på en Londonkrog – låta gästen avgöra vad maten är värd och betala därefter.
Peter Ilic, ägare till restaurang Little Bay i centrala London, har hittat ett nytt sätt att locka gäster i tuffa tider. Det går ut på att skippa notan och köra med fri prissättning – där gästen själv bestämmer hur mycket han eller hon tycker att maten är värd.
»Allt mellan en penny och 50 pund gör mig glad, det är helt upp till kunden att avgöra«, säger ägaren Peter Ilic till Sky News.

Drycken har fortfarande ett fast pris, annars är det fullt möjligt att äta såväl krabba som ankbröst till en rejält billig peng om man så vill, och har mage till.

Enligt Peter Ilic har flera gäster redan betalat mer än 20 procent av det ursprungliga priset.
»De flesta vill vara artiga och skulle tycka det var pinsamt att inte betala tillräckligt«, tror han.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.281