23948sdkhjf

Icakuriren i ny nätkostym

Icakuriren.se är en av Sveriges mest populära mat- och dryckessajter. Nu har sajten fått ett rejält ansiktslyft med nya sökfunktioner, samarbeten och över 8 800 provlagade recept.
Icakuriren på nätet har ungefär 120 000 unika besökare i veckan. Nu har en ordentlig förbättring av sajten skett i nära dialog med läsarna.

Både utseende och form är ny, men man har även ökat användarvänligheten, bland annat genom att kategorisera om alla recept och göra det möjligt för besökarna att lägga upp sina egna recept och skapa en personlig ”kokbokshörna”.

»Vår receptdatabas har växt ur sin kostym. Nu har vi lagt till en rad nya sökfunktioner som gör det enkelt att hitta relevanta recept. Jag kan garantera att en sökning på mandelmussla inte längre resulterar i ett recept på fisksoppa«, säger Måns Falk, Icakurirens matredaktör.

Övriga nyheter är möjligheten att betygsätta och kommentera recept, näringsberäkning av vardagsmat, partnersamarbeten med andra receptmakare och nischade matbloggar, fler och större bilder och vintips från Icakurirens egen sommelier.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063