23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på RS & FastFood

Djuret har öppnat

Leijontornets nya bakficka heter Djuret och rekommenderas inte för vegetarianer.

Leijontornet i Gamla Stan i Stockholm har renoverat och nyöppnat Leijonbaren, nu i form av bakfickan Djuret.Konceptet

går ut på att servera ett djur i taget där ett flertal

styckningsdetaljer ska utgöra hela menyn. För att det inte ska råda

något missförstånd om inriktningen skriver Leijontornet till och med på

sin webbsida:"Djuret är en renodlad köttrestaurang så vegetarianer eller ickekarnivorer göre sig icke besvär."I

linje med restaurangens filosofi blir det fokus på ekologiskt och

närproducerat kött, till exempel anka från Hagby Gård, gris från Domta

Gård, oxe från Hälsingestintan, lamm från Välnäs och även vilt som

rådjur och älg från de sörmländska skogarna. Djuret blir även

ett mecka för den vinintresserade och lockar med ”Sveriges kanske bästa

priser på kvalitetsvin” där ett urval viner på ett speciellt tema

erbjuds. På dessa viner läggs ett fast kronpåslag på endast 150 kr per

flaska.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.063