23948sdkhjf

Djuret har öppnat

Leijontornets nya bakficka heter Djuret och rekommenderas inte för vegetarianer.

Leijontornet i Gamla Stan i Stockholm har renoverat och nyöppnat Leijonbaren, nu i form av bakfickan Djuret.Konceptet


går ut på att servera ett djur i taget där ett flertal


styckningsdetaljer ska utgöra hela menyn. För att det inte ska råda


något missförstånd om inriktningen skriver Leijontornet till och med på


sin webbsida:"Djuret är en renodlad köttrestaurang så vegetarianer eller ickekarnivorer göre sig icke besvär."I


linje med restaurangens filosofi blir det fokus på ekologiskt och


närproducerat kött, till exempel anka från Hagby Gård, gris från Domta


Gård, oxe från Hälsingestintan, lamm från Välnäs och även vilt som


rådjur och älg från de sörmländska skogarna. Djuret blir även


ett mecka för den vinintresserade och lockar med ”Sveriges kanske bästa


priser på kvalitetsvin” där ett urval viner på ett speciellt tema


erbjuds. På dessa viner läggs ett fast kronpåslag på endast 150 kr per


flaska.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.081