23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på RS & FastFood

Tina skapar mat åt kullaflyg

Kullaflyg har en utpräglad miljöprofil och har anlitat kocken Tina Nordström för att skapa höstens menyer.

- Tina har komponerat en höstmeny där säsongens råvaror kommer till sin rätt. Allt vi gör ska ha en stark regional förankring och det finns ingen

som representerar skånsk mattradition bättre än Tina Nordström. Hon värnar liksom vi om det lokala och med hjälp av Tina och våra lokala leverantörer hoppas vi att fler passagerare tar tillfället att njuta av god, näringsrik, närproducerad och klimatsmart mat på flyget, säger Christer Paulsson på Kullaflyg.

Idén att skapa en meny ombord som speglar det lokala finns på samtliga bolag. Tanken är att stockholmsresenären ska mötas av det lokala redan vid starten från Bromma.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.062|instance-web03