23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på RS & FastFood

Nya krögare på Marinmuseum

Från den 1 november tar krögarparet Joakim Bengtsson och Camilla Rosengren över restaurangverksamheten på Marinmuseum i Karlskrona.

Svensk

husmanskost, affärsluncher, kvällsöppet och en satsning på matigare

salladsbufféer. Det blir resultatet när Marinmuseums restaurang nu

byter ägare.Jarramas Brygga döps om till Skeppsgossen när krögarparet

Joakim Bengtsson och Camilla Rosengren tar över verksamheten.- Vi

ser verkligen fram emot detta. Marinmuseum erbjuder Karlskronas finaste

läge och vi tänker utnyttja det fullt ut, säger Joakim Bengtsson.Förutom en del omändringar i lokalen så kommer den största

skillnaden att synas på menyn. Med svensk husmanskost vill de båda

krögarna fresta matsugna besökare och lunchgäster. - Det blir

klassisk och god svensk mat. Vi satsar också på en ny salladsbuffé där

våra gäster kan komponera ihop grönsaker med exempelvis räkor, skinka,

kräftstjärtar och hemmagjorda dressingar, förklarar Joakim Bengtsson.Speciella

affärsluncher med finrätter som Wallenbergare och Sjömansbiff är en

annan nyhet, och från slutet av januari kommer Skeppsgossen även att ha

öppet kvällstid. - Då tänker vi erbjuda en finare a la carte och

svenskodlade viner. Mat som torskrygg, laxfilé och lamm kommer att

finnas på menyn, säger Joakim Bengtsson.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.047|