23948sdkhjf

Myllymäki öppnar ny krog och bageri i Jönköping

Tommy Myllymäki öppnade Den Småländska Kolonin i Jönköping i våras. I maj 2010 utökar han sitt småländska imperium med restaurang och bageri i magasinen vid Munksjön.
Den nya restaurangen kommer att ligga i två plan och ha 70 sittplatser. Den kommer tillsammans med bageriet att ligga i ett av magasinen vid Munksjöns strand. Myllymäki berättar för jnytt.se att den nya restaurangen kommer att servera både lunch och middag och vara inriktad på enklare matlagning än Den Småländska Kolonin. Han kommer bland annat att satsa på matlagningskurser.
– Prislappen ska inte skrämma dig och på kvällen kommer det att vara lite puls, säger han och berättar att restaurangen ska servera lite kryddigare mat från världens olika hörn men tillagad på svenska råvaror. Lite Jamie Oliver-stil och inte så mycket finmatlagning, säger Myllymäki till jnytt.se.

Han poängterar vidare att att det han gör sker i samarbete med flera samarbetspartners, investerare och fastighetsägare och alltså inte är ett eget soloprojekt.

Till de båda projekten kommer det att rekryteras ett 40-tal medarbetare plus extrapersonal.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11