23948sdkhjf

Rea på Pontus! efter vattenläcka

Under devisen "Mindre restaurang - mindre nota" erbjuder Pontus! i Stockholm sina gäster 25 procents rabatt på notan. Bakgrunden är kylan som fått ett rör att frysa sönder.
Hela inre delen av matsalen på Pontus! tillbringade en natt under vatten då ett rör frusit sönder och i timmar sprutat vatten rakt ut i restaurangen. Rummet fick tömmas på möbler och textiler, heltäckningsmattan fick rivas bort och delar av väggarna brytas upp.

Men restaurangen måste inte stänga helt. Ljusgården är fortfarande öppen och gästerna flyttats helt enkelt upp till baren där
man nu kan beställa från den ordinarie à la carte-menyn, men med 25% rabatt. Upplevelsen i baren är förstås en annan än i matsalen, mer stimmig och en mer minimalistisk inredning, därför sänks priset. Samma höga nivå på mat och service utlovas.

– Vi tycker förstås att det som hänt är väldigt tråkigt. Men vi tar det goda med det onda och fokuserar nu på att se till att något bra kommer ur detta. Därför gör vi det lite billigare att äta riktigt bra, säger Pontus Frithiof, VD för Pontusgruppen.

Matsalen beräknas vara tillbaka i sin forna skepnad någon gång under februari månad.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062