23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på RS & FastFood

Sajt lär om groddar och skott

En ny hemsida ska göra konsumenter mer medvetna om nyttan och nöjet med svenskodlade groddar.

Groddar och skott är två av få tillgängliga svenska grönsaker som är färska året om. De har höga halter av vitaminer, mineraler och andra näringsämnen och detta vill nu SydGrönts odlare göra konsumenterna medvetna om. Det görs genom den nya hemsidan

www.svenskagroddar.se

.

På hemsidan finns det recept, tips och inspiration om hur man kan använda groddar och för recepten står kocken Karl Bengtsson, köksmästare på Gastro i Helsingborg. Det finns även filmer där han tillagar några av rätterna.Tanken dock är att receptbanken ska växa med inskickade recept från konsumenterna.

Samtidigt lanserar SydGrönt ett bredare sortiment av groddar och skott, som exempelvis rädisgroddar, rödbetsgroddar och exotisk mix. SydGrönts groddar finns i välsorterade butiker över hela landet.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.063|instance-web03