23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på RS & FastFood

Döden i grytan om maträdsla

Mats-Eric Nilsson och Henrik Ennart har nyligen släppt sin bok ”Döden i grytan, om vår rädsla för riktig mat”.

För den som driver en korvkiosk är det lättare att få tillstånd att

servera pulvermos än riktigt potatismos. Att hantera färskvaror

betraktas numera nästan som ett högriskprojekt. Det skriver de båda

journalisterna Mats-Eric Nilsson och Henrik Ennart i den nya boken

”Döden i grytan”, som precis har släppts på Ordfront Förlag. De kastar

därmed in mer bränsle i den ständigt pågående matdebatten och visar hur

lagar och regler gynnar industritillverkad mat på bekostnad av

traditionellt tillagad och mer näringsriktig mat. I slutet av boken

finns också ett appendix där läsaren får tips på olika smakexperiment.

Mats-Eric Nilsson har tidigare gett ut "Den hemlige kocken – Sanningen

om fusket med maten på din tallrik” och ”Äkta vara – Guiden till

oförfalskad mat”.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.078|instance-web03