23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på RS & FastFood

Tom till Electroluxrestaurang

Under våren och sommaren har Electrolux i samarbete med Tom Sjöstedt och Sodexo utvecklat ett nytt exklusivt koncept för restaurangen vid huvudkontoret. Det nya konceptet omfattar både mat och miljö i restaurangen samt ett utvecklat affärslunch- och cateringerbjudande. Den nya restaurangen invigs i januari 2011.

Tom Sjöstedt som arbetar som måltidsutvecklare för Sodexo, blir ansvarig för att välja råvaror, utveckla recept och komponera rätterna men också för att sätta samman menyerna och cateringerbjudandet. Sodexo ansvarar för personal och samordning..

Det totala värdet på uppdraget uppgår till cirka 10 miljoner kronor.

– Vår ambition är att den ska bli en vida omtalad företagsrestaurang, en företagsrestaurang som både företag och medarbetare ska vara stolta över, säger Tom Sjöstedt själv i en kommentar.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.063|