23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på RS & FastFood

Kockarnas Krog på mässan

Det är sju av våra bästa kockar som har gått ihop för att köra en krog under två dagar. Så här ser deras respektive meny ut:

Melker Andersson – F12- gruppen

Moules frites, musselkroketter med krasse - Halvrätt

Stefano Cattenacci - Operakällaren

Aprikosglaserad fläsksida från Rocklundagård med ingefärssky och timjandoftande potatisterrine

Magnus Ek – Restaurang Oaxen

Ekologisk zucchini bakad med kallpressad rapsolja, salvia och blomkål, samt kräm på vita bönor med rostad Oviksost. Serverad med eneträdskolad vinäger.

Fredrik Eriksson – Långbro Värdshus

Höstens svampsoppa med rökt karré från jokkmokk serverad i surdegsbröd med citron-färskost

Gustav Trägårdh – Restaurang Basement

Torsk i frasig prästost med rostade rotfrukter, kall ägg- & laxromsås samt kryddgrönt citroncest

Magnus Johansson – Café Xoko

Svenska hallon inlagda och marinerade i rom toppad med len chokladkräm på choklad från “Tobago cacao estate” med chokladcrunch

Conrad Tyrsén – Restaurang Lux

Havtorn med mandel- och mascarponeterrine, havtorns marshmallows, dragerad mandel

Bland övriga intressanta aktiviteter kommer Kajsa Bergqvist och Paolo Roberto och pratar mat & vin. Paulo Roberto har bland annat skrivit en kokbok och Kajsa Bergqvist är numera diplomerad sommelier så det kan bli spännande.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.062|