23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på RS & FastFood

Kockarnas Krog på mässan

Mässan Det Goda Köket äger rum den 12-14 november. Bland alla olika aktiviteter, öppnar Kockarnas Kock för två dagar. Kockarna, som tillhör de bästa i Sverige, har nu bestämt menyn.

Det är sju av våra bästa kockar som har gått ihop för att köra en krog under två dagar. Så här ser deras respektive meny ut:Melker Andersson – F12- gruppenMoules frites, musselkroketter med krasse - HalvrättStefano Cattenacci - OperakällarenAprikosglaserad fläsksida från Rocklundagård med ingefärssky och timjandoftande potatisterrineMagnus Ek – Restaurang OaxenEkologisk zucchini bakad med kallpressad rapsolja, salvia och blomkål, samt kräm på vita bönor med rostad Oviksost. Serverad med eneträdskolad vinäger.Fredrik Eriksson – Långbro VärdshusHöstens svampsoppa med rökt karré från jokkmokk serverad i surdegsbröd med citron-färskostGustav Trägårdh – Restaurang BasementTorsk i frasig prästost med rostade rotfrukter, kall ägg- & laxromsås samt kryddgrönt citroncestMagnus Johansson – Café XokoSvenska hallon inlagda och marinerade i rom toppad med len chokladkräm på choklad från “Tobago cacao estate” med chokladcrunch Conrad Tyrsén – Restaurang LuxHavtorn med mandel- och mascarponeterrine, havtorns marshmallows, dragerad mandelBland övriga intressanta aktiviteter kommer Kajsa Bergqvist och Paolo Roberto och pratar mat & vin. Paulo Roberto har bland annat skrivit en kokbok och Kajsa Bergqvist är numera diplomerad sommelier så det kan bli spännande.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.047|instance-web02