23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på RS & FastFood

Spetsa kunskapen om glögg

Vin& Sprithistoriska museet arrangerar en glögg-dag lördagen den 4 december.

@font-face {

font-family: "Times";

}@font-face {

font-family: "Cambria";

}p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal { margin: 0cm 0cm 0.0001pt; font-size: 12pt; font-family: "Times New Roman"; }a:link, span.MsoHyperlink { color: blue; text-decoration: underline; }a:visited, span.MsoHyperlinkFollowed { color: purple; text-decoration: underline; }p { margin: 0cm 0cm 0.0001pt; font-size: 10pt; font-family: "Times New Roman"; }div.Section1 { page: Section1; }Aldrig

tidigare har vi haft så många olika glöggsorter att välja mellan. Det finns

allt från traditionella rödvinssorter till choklad, whisky, rom och så vidare. Nu finns

det möjlighet att testa en rad olika sorter från sex producenter och samtidigt

lyssna på föredrag om glögg, mat och kryddornas betydelse. Vin & Sprithistoriska museet arrangerar en glögg-dag lördagen den 4 december mellan klockan 10.00 och 16.00. Biljetter förhandsbokas på museets hemsida (www.vinosprithistoriska.se) och kostar 80 kronor. Provsmakningsbiljetter köps på plats.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.063|