23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på RS & FastFood

Marion serverar brunch

Amerikansk brunchbuffé med en touch av 1950-talet. Det serveras numera på Marion’s Gastro Diner i Stockholm.

Marion’s Gastro Diners nya driftsansvarige Richard Herrey har introducerat en

brunchbuffé i amerikansk 1950-talsmiljö varje söndag. –

Den amerikanska matkulturen är en gedigen mix av kulinariska läckerheter med influenser från hela världen. Vi har, visa av erfarenheter och kunskaper,

valt ut de rätter som känns representativa för USA och som fungerar tillsammans

i en utsökt söndagsbuffé, säger han i ett pressmeddelande.– Ingen amerikansk brunch är komplett utan quesadillas och nachos. Därför

har vi valt att göra dessa till ett naturligt inslag i vår söndagsmeny i

kombination med klassiker som exempelvis hamburgare och pizza. Dessutom

erbjuder vi amerikanska pannkakor som tillagas a la minute och cheesecake, berättar kökschefen, Konstantinos Papadopolus. Söndagsbrunchen

serveras mellan klockan 12.00 och 16.00 och kostar 195 kronor per person. Det

serveras dessutom en utökad buffé på söndagskvällarna, mellan klockan 17.00 och

20.30, för 295 kronor per person.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.062|