23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på RS & FastFood

Ny restaurang och ny design

Ett nytt designkoncept är den senaste i raden av åtgärder som ska göra Sibylla till en attraktivare aktör på fast food-marknaden.

På torsdag, den 2 december invigs en helt ny Sibyllarestaurang

i Bollnäs. Den har en ny och modern utformning, helt i linje med kedjans nya designkoncept.– Köket i Bollnäs är självklart en viktig profilanläggning

för oss men det är bara ett steg på vägen mot en modernare kedja. De kommande

fem åren planerar vi att etablera minst 20 nya Sibyllarestauranger runt om i

Sverige enligt det här konceptet, berättar Mats Kreü, som är etableringschef på

Sibylla.Det nya designkonceptet, som har utarbetats i

samarbete med arkitektbyrån Archus Design, består av ett typhus i två olika utföranden;

ett för mindre centrumlägen och ett som är anpassat för större tomter i högtrafikerade

lägen. Det senare är även utrustat med en drive thru. Flera befintliga

restauranger har redan fått det nya utseendet och alla nyetablerade anläggningar

uppförs enligt den nya designen.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.063|instance-web02