23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på RS & FastFood

Bröd för finsmakare

Nordic Bake Off med varumärket Bonjour presenterar flera nyheter i början av året, både inom fikabröds- och matbrödssortimentet.

En nyhet inom fikabrödssegmentet är Honey Bun kanel, som är en kombination

av en munk och en kanelbulle. Det uppges vara en saftig munkdeg, som har formats och

fyllts som en kanelbulle och sedan toppats med kanelsocker. En annan nyhet är Lovely

Chocolate Vanilla Muffin – en chokladmuffin som fyllts med en vaniljkräm smaksatt

med Madagaskar Bourbon vanilla. Bakverken har sedan doppats i toffeemjölkchoklad

och dekorerats med vit chokladtryffel.Den

tredje fikabrödsnyheten är en vaniljfläta, en vetedeg som har fyllts med

vaniljkräm och vaniljsocker och sedan toppats med pärlsocker. På

matbrödssidan presenteras ett vitlöksbröd och ett ostbröd. Vitlöksbrödet är ett

ljust portionsbröd med topping av persilja och färskpressad vitlök medan ostbrödet är ett ljust 160-gramsbröd som toppats med Goudaost-

BREAKING
{{ article.headline }}
0.063|instance-web01