23948sdkhjf

Nytt tänk på Leijontornet

Leijontornet 12x8 innebär ett år, tolv middagar med maximalt åtta platser per gång.
- Att ta emot maximalt 96 gäster per år ger oss möjlighet att arbeta med råvaror, drycker och tillredningsmetoder på ett sätt som inte är möjligt på en konventionell restaurang, säger Daniel Crespi. Vår matstil är fjärran från rökpuffar, pulver, sfärer och flytande kväve utan har en mer klassisk prägel. I grund och botten bygger detta på den perfekta råvaran där mycket av det som serveras kommer från vår egen jakt, fiske, plockning eller odling. Vi kommer givetvis att kombinera våra inhemska råvaror med de allra bästa utländska råvaror beroende på säsong.
En middag på Leijontornet består av sex serveringar inklusive allt. Detta innebär att allting, aperitifen, vilka viner, vilket kaffe och vilket destillat som kommer att serveras är bestämt i förväg.
- Man köper helt enkelt en biljett och sen är det bara att luta sig tillbaka och njuta menar Daniel Crespi. Alla drycker som vi serverar tillhör de bästa i sin respektive genre och med vår faiblesse för de klassiska vindistrikten så kommer dryckesvalen givetvis att domineras av dessa. Restaurangens öppettider är spridda jämnt över två säsonger: sex middagar under våren (mars, april och maj) och sex middagar under hösten (september, oktober och november).
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062