23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på RS & FastFood

Sabis tar över i Sophiahemmet

Sabis restauranger tar över som restauratör på Sophiahemmet. Det innebär att Sabis från den 1 februari tar hand om lunchrestaurang, patientmat, konferens- och mötesförtäring samt representation.

Mat och miljö är viktiga faktorer för att Sophiahemmet ska erbjuda en

patientupplevelse och en arbetsplats utöver det vanliga säger Peter Seger, vd

för Sophiahemmet, i en presskommentar.För

Sabis är detta det första uppdraget med anknytning till sjukvård.–

Det ska bli spännande att omsätta några av våra erfarenheter från både

företagsrestaurang- och butikssidan i en helt ny omgivning. Vi tror att vårt

grundkoncept, med god mat lagad från grunden, av bra råvaror, är något alla

kunder i dag efterfrågar, inte minst om man behöver sjukvård, säger Madeleine

Brehmer, vice vd och ansvarig för försäljning och affärsutveckling på Sabis.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.079|