23948sdkhjf

Sabis tar över i Sophiahemmet

Sabis restauranger tar över som restauratör på Sophiahemmet. Det innebär att Sabis från den 1 februari tar hand om lunchrestaurang, patientmat, konferens- och mötesförtäring samt representation.


Mat och miljö är viktiga faktorer för att Sophiahemmet ska erbjuda en


patientupplevelse och en arbetsplats utöver det vanliga säger Peter Seger, vd


för Sophiahemmet, i en presskommentar.För


Sabis är detta det första uppdraget med anknytning till sjukvård.–


Det ska bli spännande att omsätta några av våra erfarenheter från både


företagsrestaurang- och butikssidan i en helt ny omgivning. Vi tror att vårt


grundkoncept, med god mat lagad från grunden, av bra råvaror, är något alla


kunder i dag efterfrågar, inte minst om man behöver sjukvård, säger Madeleine


Brehmer, vice vd och ansvarig för försäljning och affärsutveckling på Sabis.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094