23948sdkhjf

Anders Vendel ska driva Sandskogens Värdshus i Ystad

Anders Vendel tar över driften av anrika Sandskogens Värdshus i Ysad som ska renoveras och satsa ytterligare på sitt kök.
Sandskogens Värdshus som byggdes 1899 ska renoveras för att återfå sin forna glans. Värdshuset är bland annat känt för att det varit med i två av BBCs Wallanderfilmer och anses vara ett av Skånes vackraste värdshus.
– Vi har stora planer och bygger en stor uteveranda runt huset i söderläge och hela utemiljön får en ny look. Det blir även ett nytt serveringskök ute med stenugnsbakade pizzor och bar för sallader med mera, säger Joakim Strandberg till Meetings International och lägger till att ambitionen är att lyfta interiören från två till fyra stjärnor samt att erbjuda Ystads bästa lunch.
Detta ska alltså ske med hjälp av Anders Vendel som redan idag är konsult åt värdshuset, men som nu kliver in och gör en total upprustning av köket.

Anders Vendel driver redan restaurangen Vendel Ale Stenar, Organic Bakery i Malmö, Stures bröd och soppkafé i Moderna Museet i Malmö, Sture, i Malmö.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063