23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på RS & FastFood

Martin Björck till Blue Hotel

Martin Björck, tidigare köksmästare och delägare i prisbelönta restaurangen Per Lei börjar är ny köksmästare på Blur Hotel, Lidingö.

-Jag brinner för bra råvaror, närproducerat och har en speciell

förkärlek till den italienska maten. Blue Hotel är sedan tidigare känt

för sin goda, vällagade mat och jag ser mycket fram emot att få förfina

och utveckla denna ytterligare och sätta min egen personliga prägel på

denna, säger Magnus Björck.- Vi är fantastiskt glada att Magnus

valt att börja hos oss. Hans matfilosofi, att använda närproducerat och

bra råvaror, är helt i enlighet med Blue Hotels inriktning och vi är

mycket imponerade av den moderna italienska mat han serverade på Per

Lei och även av restaurangens omnämnande i White Guide, säger Per

Söder, VD för Blue Hotel.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.062|instance-web01