23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på RS & FastFood

Scan profilerar om Scan Menu

Nu är det trendigt med kött på menyn och att använda detaljer från fler delar av djuret. Scan Menu är numera omprofilerat och i sortimentet finns även styckdetaljer som är utmanande att jobba med och spännande att presentera på menyn.

- De nya mer spännande detaljerna i Scan Menu, är framtagna för de professionella matlagarna som vill ha klassiska detaljer, men som för gästen kan upplevas som nya och udda, säger Carina Lauer, produktchef på Scan.

Njurtapp: Även kallad slaktarbiff. Den har en kraftig smak, nästan lite som viltkött, med en smak som påminner om mjölk eller smör. Passar bra att grilla eller steka hel.

Kalvbräss: Smaken är mild och nötigt smörig, konsistensen mjuk och mör. Vanligt är att steka brässen i skivor, med eller utan panering.

Oxkind: Den är mycket smakrik och innehåller en del gelatin vilket gör att den blir mycket mör och saftig vid tillagning. Bräsera i rödvin eller använd den i gryta.

Griskind: Passar utmärkt att bräsera eller confitera.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.063|instance-web04