23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på RS & FastFood

Efterfrågad Korvfestival

Korv är "hetare" än någonsin. Därför genomför Korvakademien tillsammans med Nordiska museet i Stockholm en stor Korvfestival den 9-10 februari 2013. Boka in datumet.

Korv är ”hetare” än någonsin och detta vill Korvakademien tillsammans med Nordiska museet i Stockholm manifestera genom en stor Korvfestival helgen 9-10 februari nästa år.– Vi tror att den här festivalen kan bli minst lika stor som museets berömda Chokladfestival, säger Christina Möller, preses i Korvakademien och Korvfestivalgeneral.Stora och små tillverkare av korv kommer att visa upp sina produkter. Det blir både provsmakning och försäljning. Det blir olika tävlingar, man kan lära sig att stoppa sin egen korv och mycket mer.– Vi jobbar med programmet nu och kommer att presentera alla spännande programpunkter under hösten, säger Christina Möller och tycker att det är glädjande är att Korvakademiens ledamot Ulf Elfwing kommer att vara konferencier under festivalen.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.063|