23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på RS & FastFood

Sommelierrådet - nytt branschforum

Svenska Sommeliergillet har tagit initiativ till Sommelierrådet, som har till uppgift att "jobba proaktivt för att säkerställa yrkets återväxt, framförallt kvalitativt".

Några av frågorna som Sommelierrådet ska fundera över är "Vad definierar en sommelier och vad innebär det att jobba som sommelier idag? Hur optimerar vi övergången mellan utbildning och jobb? Hur kan vi skapa hållbara samarbeten med andra intresseorganisationer?"

I Sommelierrådet, som har sitt första sammanträde i oktober, sitter följande personer:

Mischa Billing; Lektor vid Grythytte Akademi, Örebro Universitet

Hanna Halpern; VD för Restaurangakademien

Michel Jamais; Föreläsare, författare och utbildare. Driver Michel Vin & Gastronomi

Daniel Crespi; Restaurangchef på Leijontornet, Djuret och Pubologi

Jon Lacotte; Restaurangchef på Frantzén/Lindeberg

Karsten Thurfjell; Vinskribent och Producent på Sveriges Radio P1

Alf Tumble; Frilansande vinskribent, bloggare och redaktör för Fokus Krog och popit.nu

Stefan Eriksson; Årets Kock 2005

BREAKING
{{ article.headline }}
0.063|instance-web01