23948sdkhjf

Svenska bokfinalister

I kategorin ”Best Vegetarian Book” återfinns Erica Palmcrantz Aziz och hennes Raw Food – ett lättare liv på tre veckor.
I kategorin ”Best Single Subject Cookbook” hittar vi Tareq Taylors Sylta, safta och lägg in. Som för övrigt även fick Måltidsakademins nominering i oktober i år.
Mitt kök – Sverigeresan med Jens Dolk och Tommy Myllymäki tar hem kategorin ”Best TV Celebrity Cookbook – Western Europe"
Tio tekniker 100 recept av Nils Norén har vunnit i kategorin ”Best Easy Recipes Book”.
Katja Palmdahl och Viola Adamssons Nordens bästa mat vinner i kategorin ”Best Scandinavian Cuisine Book”.
Samtliga vinnare går vidare till den internationella tävlingen om titeln ”The Best in the world”, inom sina respektive kategorier. De slutgiltiga vinnarna avslöjas under Paris Cookbook Fair i februari 2013.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.066