23948sdkhjf

O´Learys och Annerstedt Flodin i samarbete

O’Learys och Annerstedt Flodin AB inleder ett samarbete kring köttkonceptet Chosen By Farmers.
Chosen by Farmers handlar om kött, utvalt av uppfödare runt om i världen. Oavsett varifrån i världen köttet kommer finns en gemensam nämnare, nämligen bonden och uppfödaren. Det är deras omsorg om djur och natur som skapar den fina köttkvaliteten och ger dig smakupplevelser långt utöver det vanliga. Djuren är födda och uppvuxna i ett klimat där de vistas året runt på vidsträckta gräsbeten, helt utan antibiotika eller andra tillväxtfrämjande substanser och detta kött är rikt på omega 3.

Nu inleder alltså O’Learys och Annerstedt Flodin AB ett samarbete kring detta koncept:

- Det känns bra att kunna erbjuda våra gäster det här exklusiva köttet på våra menyer säger Wilhelm Vintilescu på O’Learys. Vi kommer att visa en kort film från bland annat Uruguay där våra gäster kan bekanta sig med uppfödare och deras familjer. På menyerna kan gästerna genom att scanna QR-koder läsa mer om konceptet och bekanta sig med fler uppfödare även från Australien.

- När vi sjösatte konceptet Chosen By Farmers för knappt två år sedan visste vi att det låg rätt i tiden och tillförde marknaden en ny dimension, där vi för bonden och gästen närmare varandra oavsett varifrån i världen de befinner sig, säger Mikael Olsson på Annerstedt Flodin AB. Med de värdegrunder som O’Learys och Chosen By Farmers står för känns det som en helt perfekt matchning och jag ser mycket fram emot att utveckla denna affär tillsammans med O’Learys.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.065