23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på RS & FastFood

Nya kocklandslagen på plats

Nu är de nya kocklandslagen, senior och junior, på plats. Målet är nya guld vid OS 2016.

Det nya svenska Kocklandslaget består av åtta kockar och fem konditorer med ett gemensamt mål. Att ta hem OS-guldet 2016!

Svenska Kocklandslaget består av:

Isak Wiig, Restaurang Modis, Stockholm

Fredrik Larsson, Le Rouge, Stockholm

Frida Nilsson, Clarion Hotel Trondheim, Trondheim

Joel Englund, Katrinelund Gästgiveri & Sjökrog, Stora Mellösa

Sebastian Gibrand, Oaxen, Stockholm

Eddy Zippert Karlsson, Swedish Taste, Göteborg

Edin Dzemat, Linnea Art, Göteborg

Helena Henriksson, Tössebageriet, Stockholm

Claes Hasselhuhn, Stadshusrestauranger, Stockholm

Anders Oskarsson, Nilssons konditori, Oskarshamn

Jonas Lagerström, Bölgen och Moi, Oslo

Kalle Bengtsson, Ica Maxi bageri, Kungsbacka

Fredrik Andersson, West Coast, Göteborg

Elev:

Frida Knutsson, Göteborg

Lagledare:

Jonas Franzén, Restaurang Modis, Solna

Juniorkocklandslaget består av:

Lindor Wink, Oxelösund

Robert Sandberg, Noma, Köpenhamn

Eric Seger, Trosa

Johan Laiti, Hemmagastronomi, Luleå

Sofie Nilsson, Vete-Katten, Stockholm

Ludwig Tjönemo, Tyresö

Thomas Sjögren, Swedish Taste, Göteborg

Elev:

Viktor Ankarberg, Stockholms Restaurangskola, Bromma

Lagledare:

Peter Jelksäter

BREAKING
{{ article.headline }}
0.078|