23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på RS & FastFood

Gästspel på EAT

Joseph Tse lagar kantonesisk mat, ett av de 8 stora köken i Kina. Maten härstammar från den kantonesiska provinsen där Hongkong också ligger. Joseph hjälpte till vid uppstarten av EAT förra året och ser fram emot att komma tillbaka.

-Vi fick ta del av mycket kinesisk matlagning när vi var i Hongkong 2011 och 2012 och Joseph var en av de som delade med sig av sin kunskap. Det ska bli mycket roligt och utvecklande för oss att arbeta med hans gastronomi igen under ett gästspel, säger Henrik Norström, kreativ ledare på EAT.

Joseph Tse meny under gästspelsdagarna 29-30 maj, 2013

Ångade räk-dumplings, ångade fläsk-dumplings, krabb-vårrullar med ost

Wokstekta king prawns, sparris och ärtskott med jungfruolja och vårlök

Ångad havsabborrefilé med ingefära i soja och trädgårdsgrönt

Kokt fransk anka med kastanjer, bönpasta och sötsur plommonsås

Stekt oxspjäll i svart bön- och sojasås

Friterad kinesisk broccoli med frasig hälleflundra

Kinesiska äggnudlar i soppa med lamm och purjolök

Karamelliserad ananas med kokossorbet, kokos och sesam

BREAKING
{{ article.headline }}
0.079|