Nu är det dags igen för årets stora branschfest, Restauranggalan, tävlingen som belönar alla delar av branschen. Restauranggalans viktigaste uppgift är att lyfta fram alla de förebilder, innovatörer och inspiratörer som finns.
Måndagen den 4 november koras Restauranggalans vinnare på Cirkus i Stockholm. Prisutdelning äger rum i Salongen på Cirkus under sittande trerättersmiddag.
Årets meny signeras av Tommy Myllymäki, Sveriges representant i Bocuse D’Or 2014/2015, silver i Bocuse d`Or 2011, vinnare Restauranggalans kategori Journalisternas Kock 2011, vinnare Årets Kock 2007 och känd från TV4 Matresan och Kockarnas kamp.
Galans konferencier är Martina Haag, skådespelare, krönikör och författare.
Här är finalisterna i fyra av de totalt 14 kategorierna (fler nominerade publiceras löpande):
Nominerade i kategorin
Årets Krögareär:
Stefan Karlsson, Fond Restaurang & Bar, Göteborg
Frida Johanson, Johan Flodman & Lars-Göran Johansson, Matildas restaurang, Gävle.
Nominerade i kategorin
Årets Innovatörär:
Pontus Frithiof, Stockholm
Richard Constantino, Stockholm
Nominerade i kategorin
Årets Matsalsteamär:
Sjömagasinet, Göteborg
Restaurang AG, Stockholm
Nominerade i kategorin
Årets Krogmiljöär:
Dorsia Hotel&Restaurang, Göteborg
Oaxen Krog & Slip, Stockholm
För biljetter och mer information om Restauranggalan 2013, gå in på: www.restauranggalan.se
OBS. Sista dagen för att köpa en biljett är den 25 oktober. Missa inte chansen att hylla alla branschhjältarna och vara med om en oförglömlig festkväll på Cirkus i Stockholm.