23948sdkhjf

Picard vill ha gästkockar

Den franska livsmedelskedjan Picard, låter kunderna testa affärskonceptet som fransmännen gillar – att handla kvalitetsvaror ur frysboxar. Nu startar uttagningen av gästkockar som ska få prova sig igenom produktutbudet av råvaror och färdigmat under tre månader. 
− Vi söker ambassadörer som vill prova våra produkter, tycka till om dem och hjälpa oss att utvecklas. Man behöver uppleva dem för att förstå skillnaden mellan Picard och den frysmatkultur vi är vana vid i Sverige, säger Sara Maxence, produkt- och marknadsansvarig på Picard.

Man behöver inte ha några förkunskaper för att bli gästkock hos Picard, utan vem som helst får ansöka. Däremot är det en fördel om man har ett intresse för mat.

− Vi söker gästkockar med olika livsstilar, till exempel singlar, par, familjer med barn och pensionärer. Produktsortiment är väldigt brett och passar för en mängd olika tillfällen. Något som många kunder blir glada över är just smartheten i våra förpackningar och möjligheten till individuell portionering. Detaljer som gör att våra produkter passar för både det stora och det lilla hushållet, säger Sara.

Uttagningen påbörjas idag och pågår till den 27 oktober. Anmälningshandlingar kan laddas ner på picard.se eller hämtas i närmaste butik. De utsedda gästkockarna annonseras vecka 45 och uppdraget pågår till och med 31 januari 2014.

Picard blev för övrigt utsedd till Årets Butik när Fast Food Awards delades ut i samband med mässan Fastfood&Café i Göteborg i september.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079