23948sdkhjf

Starbucks på Centralen

Starbucks öppnar idag den 17 december på Stockholms Centralstation. Det är den sjätte enheten i Sverige.
Från och med idag finns Starbucks på Centralstationen i Stockholm. Den nya butiken ligger i norra hallen och drivs av SSP som också driver Starbucks övriga enheter i Sverige.
– 
Kaffemarknaden fortsätter att växa i Sverige där Starbucks för många kaffeälskare har en given plats. Att öppna i Stockholms innerstad känns därför som ett naturligt nästa steg, säger Lars Edengréen, vd på SSP Sweden.

För att fira öppningen har Starbucks samarbetat med konstnätverket Young Art och fotografen Johanna Åkerberg Kassel i en speciellt framtagen utställning. Kassels verk är en hyllning till Stockholm med betoning på närheten till naturen, havet och stadens puls. Motiven visades upp på VIP-eventet, kvällen innan öppningen, som också bjöd på provsmakning av Starbucks breda kaffesortiment.

– Vi är mycket glada att Starbucks äntligen kommer till Centralstationen i Stockholm. Jernhusen vill erbjuda besökare och resenärer bra service med bra kvalitet, och Starbucks står för båda dessa egenskaper. Centralstationen är en naturlig plats för en första etablering av ett varumärke i Stockholm då man kommer i kontakt med väldigt många människor. Varje dag har vi cirka 250 000 gäster på stationen som efterfrågar olika typer av service. Starbucks blir ett utmärkt komplement till vårt utbud på stationen, säger Kerstin Gillsbro, vd, Jernhusen.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078