23948sdkhjf

Lisa Lemke satsar på kyckling

Matkreatören, kokboksförfattaren och TV-personligheten Lisa Lemke blir Kronfågels matinspiratör och ansikte utåt under 2014. Målet är att få fler att välja kyckling på matbordet.
Lisa Lemke är frilansande matkreatör, matstylist och tv-kock och har skrivit ett antal prisbelönta kokböcker. Lisa är känd från många matsammanhang i tv och radio men kanske mest för sin nuvarande programledarroll i matlagningsserien Mitt Kök på TV4 Nyhetsmorgon, tillsammans med Tommy Myllymäki.

– Jag har verkligen världens bästa jobb där jag får jobba med mat på så många olika sätt. Nu ska jag jobba med Kronfågel och tillsammans ska vi utveckla den unika svenska kycklingen och Kronfågels produktsortiment. Råvaran är bra och vi kan känna trygghet i produkten vi köper, variationsmöjligheterna är enorma och säg det kök där inte kyckling går hem, säger Lisa Lemke.

På Kronfågel är man mycket glada att få förmånen att jobba med Lisa:
– Lisa tillhör den nya, unga generationen kockar och vi tycker hon är en helt rätt förebild för Kronfågel. Vi gillar hennes filosofi att matlagningen ska vara enkel, rolig och locka till gemenskap, säger Anna Saverstam, marknadschef på Kronfågel.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063