23948sdkhjf

En ny Pocket

Mindre än ett år efter att första Pocket i centrala Stockholm hade premiär, meddelar Pontus Frithiof att han expanderar konceptet och öppnar en ny enhet i närförorten Solna.
– Jag kände redan efter ett par månader, att de bärande idéerna bakom Pocket skulle hålla för att appliceras på fler enheter, berättar Pontus.
Fastighetsbolaget Fabege öppnade för möjligheten när de kontaktade Pontus Frithiof angående ett samarbete, sommaren 2013. När en ledig lokal dök upp i det stadigt växande kontorsområdet i västra Solna, kunde planerna konkretiseras.

– Vi ville ha in mer citykänsla i Solna Business Park och det tycker vi att Pontus Frithiof står för. Han har en filosofi bakom sina verksamheter som vi tror på, samt ett gott sinne för affärer, säger Fabeges förvaltningschef, Susanna Elvsén.

Nya Pocket i Solna blir på 700 kvadratmeter. Restaurangen rymmer, förutom Pocket, en avdelning för expresslunch med 150 platser, en take away-disk och två chambre separée. Under sommarhalvåret erbjuds även 70 platser utomhus, bredvid en nyanlagd park.
Satsningen i Solna Business Park går under namnet Pontus in the Park.

Fotnot: Pontus Group grundades 2002 av Pontus Frithiof och består i skrivande stund av verksamheterna restaurang Pontus!, bistron Pocket, Catering Från Pontus och Pontus på Fyran.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063