23948sdkhjf

Hetaste snabbmaten 2014

Nya numret av Fast Food Magazine är på väg ut till läsarna. Läs bland annat om den hetaste mattrenden 2014 enligt oss – foodtrucks.
Spännande, god, annorlunda, lättillgänglig och prisvärd mat. Så kan snabbmatsåret 2014 sammanfattas om man ser till alla nya foodtrucks som kommer att rulla ut på gator och torg.100 nya tillstånd under de kommande tre åren i Stockholm samt att Göteborg och Malmö är på stark frammarsch, pekar tydligt i den riktningen.
Är du på plats på mässan Fastfood&Café i Malmö 29-30 januari, har du också möjlighet att lyssna på några av de bästa aktörerna och få höra deras syn på hur man lyckas skapa affärer med hjälp av en foodtruck.

Det drar också ihop sig till Pizza-SM 2014. I det här numret kan du läsa allt om tävlingen, hur man anmäler sig med mera. Finalen hålls den 6 maj på stora scenen på mässan GastroNord på Stockholmsmässan. Är du en duktig pizzabagare och kan skapa pizzor som dina kunder älskar? Tveka inte att anmäla dig till SM. Kanske är det just du som får hissa segerbucklan i luften?

Sist men inte minst är det också snart dags för Korvfestivalen. Korven håller ställningarna som en av de hippaste trenderna. Bland annat hade tidningen Metro nyligen ett stort reportage om att korv är en av de starkaste trenderna just nu i New York.
Korvfestivalen hålls den 29-30 mars i Globen Annexet. I det nya numret kan du läsa allt om festivalen samt ta del av några kända profiler i ”Matsverige” och deras bästa korvminnen.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.064