verkligen på prov med nytänkande och kreativitet. Den först drinken hette Rasbberry Wishes med färska hallon, jasminsockerlag, rom och apperoll, en mycket frisk smak frisk.
jag en drink som jag kallade för Vårruset, med gin geranium, fläderlikör, trippel sec typ cointreau, färskpressad limjuicel och lite honung.Detta mortlade jag med tillsammans med färsk ingefära och jordgubbar, berättar Dosa Ivanov.
KLASSISK Guld, DOSA IVANOV, Norda Bar & Grill, Göteborg, SILVER, DANNY WONGPROOM, Europeiska Bartender Skolan EBS, Karon, Thailand BRONS, DAVID BERFNER, Riverton View, GöteborgFredrik Lundegård, Mat & Destillat, Lund kom fyra, på femteplats
Christel Möller, The Company och sexa Wolbert Smit, BaraLäs mer i RS nr 3 på Dryckes-sidorna och lyssna på hela segerintervjun med Dosa Ivanov https://soundcloud.com/lisbeth-rauden/blanda-basta-vardrinken-sveriges-mastare-bartender-dosa-ivanov-ger-receptet